مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ی شکایت از خانواده برای گرفتن ارث پدری

سلام
پنج سال پیش پدرم فوت شدند و قبل از چهلم خانواده ام کارت ملی و شناسنامه من را گرفتند چون با خانواده هم رابطه نداشتم و از دارایی پدرم هیچ اطلاعی نداشتم و ندارم و هیچ خبری از ارث و ورثه نشد و هیچ چیز به من ندادند
چطور میتوانم از اینکه پدرم مالی از خودش داشته و یا اینکه ارث را تقسیم کردند مطلع شوم؟
ممنون

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با گواهی انحصار وراثت جهت تحریر ترکه و تقسیم ترکه اقدام کنید

یک وکیل

به شورای حل اختلاف مستقر در آخرین محل سکونت متوفی مراجعه فرمایید و...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را در شورا
مطرح نمایید
و سپس باید دادخواست تحریر ترکه و تقسیم ترکه را به طرفیت تمام وراث اقامه نمایید و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید وقت بگذارید و هزینه کنید و از اهالی محل و اقوام مثل عمو و دایی بپرسید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
اقدام به اخذ کپی مصدق گواهی انحصار ورثه کنید.
و السلام

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدامدارک خود را با دادخواست استرداد مدارک بگیرید از شورای حل اختلاف آخرین اقامتگاه متوفی گواهی انحصار وراثت را اخذ کنید و از مراجع مربوطه درخواست استعلام کنید اگر مالی بود دادخواست تقسیم ترکه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و سپس باید دادخواست تحریر ترکه و تقسیم ترکه اقامه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به تحریر و تقسیم ترکه اقدام نمایید