مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با سلام وقت بخیر
یکی از دوستان من چند ماه پیش بهم پول داد که ارز دیجیتال بخرم بعد الان ارز دیجیتال افت کرده و پولش از نصف بیشتر رفته ضرر
بعد به خواست خودش من ارز رو فروختم به پولشو برگرداندم
حالا طرف کلا بحث رو عوض کرده میگه من اون پول رو دادم شما دستگاه ماینر بخرید پول منو بدین با دیرکرد در حالی که همین قرار بین ما نبود
الان فقط ایشون اون رسید مبلغ که واریز کرده بود رو داره و به اون هیچی بینمون نیست
الان هم میخواد شکایت کنه
حالا این وسط آیا ایشون میتونن شکایت کنند. یا نه و این که واقعا اگه شکایت کرد پای من گیر هست .

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص وجه بله متاسفانه می توانند ادعایی مطرح کنند
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام
احتمال صدور هر رایی وجود دارد ولی اگر به درستی دفاع کنید نهایتا اصل مبلغ را بتوانند مطالبه کنند.