مشاوره حقوقی رایگان - ریختن پول به حساب

با سلام
برادر بنده در محلی به عنوان امین اموال و کارگزار مشغول به کار بوده است.از من چندین نوبت پول قرض گرفته و برای پرداخت قرض از محل حقوقش از کارت اون شخص به حساب من پول ریخته است.الان طرف شاکی شده و میگه من پول رو از تو میخوام.میتونه منو محکوم کنه برادرم هم میگه حقوق خودم بوده و در دفاتر یاداشت کردم بابت حقوق

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید دادخواست جلب ثالث بدهید یعنی برادر را به دادگاه بکشانید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مربوطه باید مورد بررسی قرار بگیرد تا بتوان اظهار نظر قطعی نمود لیکن باید دید پولی که برادرتان به حساب شما انتقال داده آیا بعنوان حقوق و تحت توافق قبلی بوده و مدرکی در این خصوص وجود دارد یا خیر

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در صورت شکایت علیه شما ، برادر خود را به عنوان جلب ثالث به دادگاه فرا بخوانید تا ایشان توضیحات خود را ارائه دهد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر مشکلی پیش نمیاد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر نتوانید ادعای خودتان را ثابت کنید محکوم خپاهید شد.