مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه نفقه معوقه

سلام. زن من بابت یک مشکل خانوادگی رفته علیه من شکایت کرده و مدعی مطالبه نفقه شده که رای در غیابی بودن من صادرشده که محکوم هستم ومن واخواهی دادم ولی شورای حل اختلاف بدون برگزاری جلسه و دفاعیات من رای به محکوم شدن من صادر شده.چگونه میتوانم دفاعیات و اظهاراتم رو ابراز کنم و عدم تمکین زوجه رو اثبات کنم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست تمکین تنظیم نمایید
در خصوص واخواهی که رد شده نیاز به برسی دارد ولی می توانید پیگیری نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام باید دعوای الزام به تمکین مطرح نمایید