مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

سلام من ماشینمو دوستم امانت گرفته بود از اون موقع دیگه پیداش نکردم خلاصه بعد از 8 ماه یک شخص برام زنگ زد گفت آقا بیا سند ماشینو بزن قرار گذاشتیم بیاد به ادرس من وقتی اومدند من ماجرا را بهش گفتم که من ماشینمو به دوستم امانت دادم گفتم شما چطور بدون رویت کردن و یا بدون صاحب سند ماشین خریدید و در ضمن 3ماهه بیمش تموم شده بیمه نکرده اید خلاصه رفتند من هم از ترس رفتم بیمه کردم و شکایت کردمو دستگیر شد الان دوستم که ماشینو امانت گرفته بود دادیاری 2ماهه فرستاده بود یک هفته قبل پیام اومد دیدم پرونده را داده اند شعبه جزایی رفتم و دیدم دوستم را هم از زندان اوردند خلاصه به قاضی گفت که من شاهد دارم که ایشان گفته یا ماشینمو ویا پول ماشینو بده منم به قاضی گفتم که ایشان به من گفته یا پول ماشینو میدم و یا ماشینتو هیچوقت نگفته ام ماشینمو بفرش پولمو بده بنظر وکلای عزیز چه میشود و یا چطوری ثابت کنم. سند بنام و سندها همه اش دست خودم هست و هیچگونه قولنامه و یا کاغذ دست نوشته نداده ام لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام ظاهراً حق با شماست و باید حکم به نفع شما صادر شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نگران نباشید به سادگی قابل اثبات است فرایند شکایت خود را از دوست خود و خریداران ادامه دهید بر علیه دوست خود و خریداران هم به اتفاق دادخواست اجرتالمثل و خسارات قانونی بدهید به هیچ وجه رضایت ندهید تا حقوق شما تامین گردد