مشاوره حقوقی رایگان - رای دادگاه ... مفهوم این چیه؟

به این شرح: در تاریخ شکایت 27/7/1400شاکی فوق اعلام کرده متهم ص.ن با دونفر دیگر به محل کار او ( مغازه خياطی ) واقع در حصارک
کرج در تاریخ17/7/1400 وارد شده و او را مورد توهين و تهدید و ضرب و جرح و به عنف وارد مسکن او شده اند شاکی دو نفر گواه معرفی
کرده است متهم با حضور در دادسرا(صفحه21 (با قسم به قرآن منکر اتهام ورود به عنف ها شده است. و در دادگاه گفته شاکی مزاحم پارک ماشين مهمانهای او شده است.
این دادگاه : با توجه به محتویات پرونده و با توجه به گواهی گواهان دردادسرا و شهادت شاهد در دادگاه و اظهارات متهم مبنی بر درگيری مهمانهای
او با شاکی و با توجه به گواهی پزشکی قانونی مجرميت متهم ثابت به استناد مواد 14 و 17 و 488 و 593 و 709 و614 قانون مجازات مجازات و
تعزیرات اسلامی 99
1 -از جنبه خصوصی به پرداخت یک دهم از دیه کامل بابت شکستگی بهبود یافته استخوان بينی در حق شاکی ظرف یکسال از تاریخ جرم محکوم می
کند.
2-از جنبه عمومی جرم ایراد شکستگی بينی به حبس درجه 6 و شش ماه ویک روز محکوم میکند که با توجه به عدم سابقه به مدت یکسال (طبق مواد
40 و 46 و 53 قانون مجازات اسالمی) تعليق میکند این رأی حضوری ظرف 20 روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی در محاکم تجدید نظر استان
البرز خواهد بود.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

جنبه عمومی جرم پایرجاست و دیه نیز باید پرداخت شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
متهم به پرداخت دیه محکوم شده
و مجازات حبس متهم تعلیق شده است و اگر در مدت یک سال مرتکب جرم دیگری بشود مجازات حبس اجرا خواهد شد

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درود برشما
یعنی متهم باید دیه پرداخت کند و فعلا مجازاتشان تعلیق است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به دیه محکوم شده ایید وحبس وزندان شما هم معلق شده واجرا نمیگردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دیه باید پرداخت شود ولی حبس انجام نمی شود