مشاوره حقوقی رایگان - الزام به دادن رضایت نامه علیرغم اجرای ناقص اجراییه توسط اجرای احکام؟؟؟؟

با سلام. مدتی کارمند شرکتی بودم و حقوق و بیمه ام را پرداخت نکردند. پس از شکایت به اداره کار شرکت محکوم به پرداخت حقوق بنده و واریز حق بیمه به استناد ماده 148 قانون کار گردید.
پس از یکسال دوندگی و مسدود کردن حسابهای شرکت از طریق اجرای احکام که البته حسابها خالی بودند نهایتا از طریق مامور کلانتری مدیرعامل مجبور به پرداخت حقوق من گردید. اکنون پس از گذشت دوسال از زمان شکایت مدیرعامل با من تماس گرفته و مرا تهدید کرده که حتما باید به اجرای احکام بروم و کتبا رضایت نامه پر کنم تا اجراییه لغو گردد و حسابهای شرکت از مسدودی خارج شوند. من هنوز بیمه ام رد نشده و اجراییه کامل اجرا نشده و نمیخواهم رضایت بدهم. آیا کارفرما میتواند بخاطر رضایت ندادنم تحت هر عنوان از من شکایت کند؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

الهام  كريمي

سرکار خانم الهام كريمي :

خیر کارتون از طریق قضایی همچنان پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر به هیچ وجه تا عدم پرداخت کامل حقوق و مزایا و بیمه و ..... شما رضایت ندهید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
با نظر همکاران محترم موافقم . در ضمن اگر دلیل محکمه پسندی دال بر تهدید نمودن دارید میتوانید علیه او شکایت هم بنمایید .