مشاوره حقوقی رایگان - منع معامله

با سلام. دو واحد مسکونی داریم که پدرم قبل از فوت به مادرم انتقال داده به فرض اینکه بین وراث اختلاف پیش نیایید. البته همین کار شده مخزن همه مشکلات مادر میخواهد به بهانه های واهی اقدام به فروش آپارتمان کند و از 7 فرزند فقط یکی که آن هم قرار نفعی ببره راضی است. لطف میکنید در چه صورتی میشود و اینکه مادرم چه مشکلی داشته باشد میتوان جلوی فروش واحد را گرفت. ممنون

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام مادر شما مالک است و اختیار فروش با ایشان است شما نمی تونید کاری بکنید، مهربانتر باشید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
سند رسمی به نام مادرتون منتقل شده و الان هم مالک هست و مختاره هرکاری که بخواهد با آنها انجام دهد . اما در صورتیکه به مصلحت و صوری بوده باشد و بتوانید با دلیل و مدرک قانونی اثبات نمایید قضیه فرق میکند .