مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

سلام محترم من مستاجرم صاحب خونم گفته خونه رو تخلیه کنین من ازش خواستم تا یه مقدار پول به من بده که من برم یه خونه دیگه اجاره کنم اما صاحب خونه میگه نه من همه پولو موقع که خونه را تخلیه کردی میدم تاریخ قول نامه هم تا ختم برج 4 است من الان چکار کنم خونه رو کلی تخلیه کنم یا نه؟

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام تا قبل از تخلیه مالک ملزم به پرداخت وجه نیست همزمان با تخلیه می تونی پول را بگیری

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر در عقد اجاره شرط نکردید کاری نمیشود کرد مگر ازسفته استفاده کنید برای مورد جدید