مشاوره حقوقی رایگان - درگیری مغازه دار با مشتری

با سلام احترام. بعد از خرید یک وسیله متوجه شدم که خیلی گران به من فروختند و بعد از پس بردن ابتدا فروشنده و بعد صاحب مغازه به سمت من حمله ور شدند دماغ و دنده ام شکسته ولی بیرون از مغازه درگیر شدند که متاسفانه بیرون دوربین ندارد و من هم در ان محل شاهدی ندارم. ولی آنها میتوانند از ان همسایه های محل کسبَش شاهد بیاورد. آیا امکانش هست که من هم مقصرشناخته شوم؟ضمنا آنها هیچ آسیبی ندیده اند . باتشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید در همان محل زنگ می زدید به پلیس 110 و اورژانس 115 و بعد به استناد آن دو تماس و گزارش پلیس و گواهی بیمارستان از انها شکایت می کردید، حالا هم دیر نشده

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما امکان شکایت دارید ولی باید ادله خود را ارایه دهید