مشاوره حقوقی رایگان - شارژ ساختمان

با سلام. یکی از واحدها به شارژ ساختمان حدود 3 میلیون تومان بدهکار بوده و خانه اش را فروخته و خریدار جدید می‌گوید از طریق مزایده خریده و پول شارژ را پرداخت نمی‌کند و مدیر ساختمان می‌گوید مربوط به همه 12 واحد می‌شود و همه باید پرداخت کنند آیا مدیر ساختمان نباید جریمه عدم پرداخت را متحمل شود یا بایستی بین همه واحدها تقسیم شود ؟ با سپاس

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام مدیر باید عليه بدهکار اظهارنامه بدهد و سپس از طریق اجرای ثبت وصول کند