مشاوره حقوقی رایگان - رفع ممنوع الخروجی بابت مهریه

مهریه همسر سابقم 1000 سکه بوده که بعد از بازداشتم از طریق دادگاه تونستم حکم اعساربرای 110سکه بگیرم،پیش پرداخت و وقسمتی از بدهی رو دادم(حدودا 11 سکه) اما چون اموالی برای توقیف نداشتم از طریق ثبت اسناد منو ممنوع الخروج کرده.میخاستم بدونم 1.امکان رفع ممنوع الخروجی بااین شرایط هست؟حتی نامه تقسیط و اعسار هم از دادگاه بردم اما اداره ثبت قبول نکرد.2. نیم عشر دولتی اداره ثبت به 1000سکه تعلق میگیره یا 110 سکه؟3.اگه با همسرسابقم توافق کنم و شکایتش رو‌پس بگیره بازهم باید نیم عشر رو پرداخت کنم تا بتونم از کشور خارج بشم؟

پاسخ ها :

رفع ممنوع الخروجی بابت مهریه ممنوع الخروجی بابت مهریه رفع ممنوع الخروجی ممنوع الخروجی