مشاوره حقوقی رایگان - درگیری لفظی،تهدید،فحش،سیلی زدن،کشیدن محاسن

سلام: بنده طلبه هستم و با موتور شخصی خودم در خیابان در حال حرکت بودم و در لاین خود در حرکت بودم که یک ماشین ناگهان درب سمت راننده را باز کرد و منم برای اینکه به ماشین لطمه وارد نکنم به سمت چپ متمایل شدم و پدال ترمز موتورم به لبه درب گیر کرد و کلا پدال کنده شد. منم برای عذرخواهی متوقف شدم ولی مرد با فحش و ناسزا به بنده حمله کرد و تهدیدم کرد که به اطلاعات بگم فلان بلا رو سرت بیاره. بنده هم با رعایت احترام سن و سال حرفی نزدم و سعی بر آرام کردن شخص داشتم ولی اصلا بی فایده بود چندین نفر با او هم صدا بودن و به بنده حرف میزدن از جمله فرزند خود اون شخص، و شروع به کشیدن محاسنم کرد و یک سیلی بهم زد و فحش رکیک میداد.
حالا چطوری میتونم شکایت بکنم و حقم رو بگیرم. ممنون و سپاسگذارم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" روحانی محترم و معزز" همانطور که مستحضرید طرح و دفاع از دعوی امری تخصصیست لذا توصیه می شود با مراجعه به دفتر یکی از وکلای متخصص ، کاربلد و باتجربه مقیم در حوزه قضائی خود و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی کامل و عنداللزوم سایر خدمات حقوقی مورد نیاز را دریافت نمائید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام بر شما روحانی محترم

اگر شاهد دارید معرفی نمایید و به کلانتری محل مراجعه و ضمن طرح شکایت شهاد خود را معرفی نمایید اما توصیه می کنم به واسطه جایگاه خاص حضرت عالی از تخصص وکلا بهره مند شوید..
شما می توانید جهت استفاده از تجربیات وکلا با بنده و یا همکاران ارجمندم تماس حاصل نمایید

یک وکیل

سلام. با معرفی شهود به دادسرای محل مراجعه و شکایت خود را مطرح نمایید ضمنا توصیه میگردد که از حضور یک وکیل استفاده نمایید. چنانچه شاهدی ندارید تقاضای بررسی دوربین هایی که اطراف محل حادثه بوده را نمایید