مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر

سلام -این جمله (دستور قضایی مبنی بر تعيين وقت رسيدگي در تاریخ 1401/07/22 صادر گردید)یعنی این که طرفین دعوا دعوت میشوند یا قاضی پرونده را بررسی میکند و احتمالا دعوت میشوند یا ؟منظورش چیه؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین وقت رسیدگی برای زمان ذکر شده مشخص کردند که باید دلایل خود را ارائه دهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

منتظر ابلاغ وقت رسیدگی باشید. بله طرفین دعوت می شوند.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
پرونده بررسی شده است و به مدیر شعبه دستور تعیین وقت برای حضور و رسیدگی صادر گردیده است

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام یعنی وقت رسیدگی تعیین شده وازطریق ثنا ابلاغ می‌شود برای حضور

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقت رسیدگی تعیین و به طرفین ابلاغ می شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و وقت رسیدگی تعیین می‌شود و به طرفین ابلاغ می شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام جلسه تشکیل خواهد شد