مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن فامیلی

درود بر شما.
(متن زیر رو از سایت ثبت احوال آوردم.)

چنانچه در سن صغارت، نام خانوادگی فرد توسط پدر تغییر یافته باشد آیا امکان بازگشت به نام خانوادگی اولیه وجود دارد؟
(افرادیکه قبل از 18 سالگی نام خانوادگی آنان تغییر یافته است می توانند پس از رسیدن به سن مزبور به نام خانوادگی قبلی خود برگردند)

نام خانوادگی من قبل از رسیدن به سن 18 سالگی توسط پدرم تغییر کرده و در حال حاضر (23 ساله) هستم. میخوام به نام خانوادگی سابق برگردم.((( آیا طبق این قانون تو هر سنی میتونم به نام خانوادگی سابق برگردم؟! )) منظورم اینه که بعد از سن 18 سالگی به بالا محدودیت سنی خاصی برای برگشت وجود نداره؟! الان یا چند سال دیگه میتونم فامیلیم رو پس بگیرم؟ پس از رسیدن به سن مزبور شامل سن من میشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از 18 سالگی به بعد هر کسی میتواند درخواست تغییر نام یا نام فامیل خود را بدهد اما ثبت احوال هم شرایطی دارد که باید آن شرایط را رعایت کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شرایط قانونی ادارع ثبت احوال مستولی شود
میتوانید اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
محدودیتی ندارد می توانید اقدام نمایید