مشاوره حقوقی رایگان - سورفتار همسر

با سلام.
همسر بنده در طی دو سال و نیم که باهاشون زندگی کردم علاوه بر پرت کردن اجسام چند مورد خیلی خطرناک داشته اند که استرس و ترس زیادی به من وارد شده و منجر به تشدید بیماری بنده که از دوران عقد پیدا کردم میشود... آیا با این سه مورد میتوانم اقدام به طلاق کنم؟

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

عسر و حرج با نظر قاضی است خوب دفاع کنید میشه

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به بررسی آن سه مورد خطرناک وجود دارد که بتوان نظر داد