مشاوره حقوقی رایگان - بذل مهریه

با طلاق توافقی از همسرم جدا شدم، در متن گواهی عدم امکان سازش مهریه ام را 200 سکه اعلام کردم در حالیکه مهریه من 100 سکه بود و در عقدنامه ام 100 ثبت شده بود، الان همسرم 100 سکه دیگر را بعنوان جبران خسارت از من مطالبه مینماید، آیا میبایست 100 سکه را به ایشان بپردازم ؟ ایشان حق مطالبه آن تعداد را دارند یا خیر؟ آیا میتواند طلاقی را که ثبت شده به این دلیل که کل مبلغ مبذوله را دریافت نکرده باطل کند یا خیر؟ طلاق خلعی و ایام عده هنوز باقی است.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " ارائه مشاوره حقوقی مستلزم پرداخت اجرت است . شما می توانید با مراجعه به دفتر یکی از وکلای دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه مقیم در حوزه قضائی خود و پرداخت اجرت ، مشاوره حقوقی کامل و عنداللزوم سایر خدمات حقوقی مورد نیاز را دریافت نمائید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله باید بپردازید
خیر این طلاق قابل ابطال نیست چون در طلاق خلع برگشت باید از سوی زوجه باشد نه زوج اما دین باید پپرداخت شود اگر پرداخت نشود نام این طلاق طلاق خلع نیست و رجعی می باشد که زوج در ایام عده حق رجعت و ابطال متارکه را دارد
شما می توانید جهت استفاده از تجربیات وکلا با بنده و یا همکاران ارجمندم تماس حاصل نمایید

پرسشگر :

اخیرا یه اظهار نامه از طرف همسرم بدستم رسیده که نوشته طلاقم باطله که یکی از دلایلش همبن اختلاف 100سکه مهریه ام وعنوان کرده،وازمن خواسته برای ابطال طلاقم همکاری کنم ،وگرنه اقدام قانونی قصایی لازم رو انجام میده.
معنی اش چیه؟یعنی باید همین جوری برگردم سر زندگی قبلی ام؟ چه اقدماتی انجام بدم اگه نخوام برگردم سر زندگی قبلی ام؟

پرسشگر :

ادامه از قبل
البته با توصیحات شما فکر کنم منظورش همون ابطال متارکه بوده باشه.

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

خیر شما ملزم به پرداخت نیستید و میتوانید تقاضای اصلاح دادنامه را بخواهید و اینکه طلاق قابل ابطال نیست در صورت نیاز به همکاری و جلسه حضوری با همراه بنده تماس بگیرید