مشاوره حقوقی رایگان - دو تیکه بودن خودرو

سلام بنده یه خودرو در تاریخ 11.7.1401 خریداری کردم فروشنده وکالت به بنده داد و من بعد از یک هفته ان خودرو رو فروختم به کس دیگه ای و طرف رفت تعویض پلاک کرد بدون مشکل اما حالا ادعا میکنه خودرو دو تیکه بوده آیا این مساله دخلی به من دارد چون من اصلا از این موضوع اطلاع نداشتم و برای تعویض پلاک با وکالت خودم مراجعه نکردم

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

هر وقت شما را طرف دعوا قرار داد شما هم فروشنده قبلی را به دعوا جلب نمایید )جلب ثالث(