مشاوره حقوقی رایگان - پرونده قضایی

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده تاریخ 18مهر1401 بعلت شنیدن صدای شلیک و تجمعات مردمی به خیابان رفتم و توسط یگان ویژه دستگیر شدم و یک شب بازداشت بودم و بازجویی شدم و قاضی اومد و سوالاتی پرسید و 19مهر1401 با ضامن و ضمانت فیش حقوقی آزاد شدم
به سامانه اطلاع رسانی پرونده مراجعه کردم و با این موارد مواجه شدم
خواستم بنده رو راهنمایی بفرمایید که این موارد یعنی چه؟

خلاصه پرنده:
1-پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 1402/02/14 می باشد
2-پرونده جهت انجام دستور قضایی به پليس اطلاعات وا منيت نجف آباد ارسال شد
3-پرونده با علت طرح تحقيقات مقدماتي نسبت به اتهام اخلال در نظم و آسايش عمومي در تاریخ 1401/07/20 ثبت گردید

روند کار پرنده:
آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ 1401/07/24 ساعت 08:48 می باشد
1-پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 1402/02/14 می باشد
2-پرونده کلاسه ............................ردیف فرعی 1 با علت طرح تحقيقات مقدماتي نسبت به اتهام اخلال در نظم و آسايش عمومي در دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان نجف آباد به تاریخ 1401/07/20 ثبت گردید و با شماره بایگانی ...........به شعبه اول دادياري دادسراي عمومي و انقلاب شهرستان نجف آباد ارجاع شد
3-پرونده در تاریخ 1401/07/20 جهت انجام دستور قضایی به پليس اطلاعات وامنيت نجف آباد ارسال شد
4-

آخرین موضوعات:
علت طرح:تحقيقات مقدماتي
اتهام:اخلال در نظم و آسايش عمومي

(پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ 1402/02/14 می باشد) یعنی چه؟
(در تاریخ 1401/07/24 وقت نظارت برای تاریخ 1402/02/14 تعیین گردید) یعنی چه؟
(علت طرح: تحقيقات مقدماتی) یعنی چه؟
(اتهام: اخلال در نظم و آسايش عمومی) یعنی چه؟

باتشکر از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا سوالتان را مختصر مطرح کنید تا بررسی شود

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام وقت نظارت یعنی در آن تاریخ پرونده رو به ملاحظه دادگاه می‌رسانند. در حال حاضر برای تحقیقات اولیه پرونده به اطلاعات سپرده شده، تا در سوابق شما بررسی صورت بگیرد. جرم شما عم اخلال در نظم و امنیت عمومی ثبت‌شده.