مشاوره حقوقی رایگان - اتهام اخلال در نظم و آسايش عمومی

درود برای بنده ابلاغیه با عنوان متهم به اخلال در نظم و آسایش عمومی پیامک شده و گویا شخصی که نمیشناسم از من شاکی شده و این ابلاغیه به چه معنا است؟
اعلام سازش به مرجع صلاحیت دار صادر شد یعنی چی؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقت جلسه سازش به شما ابلاغ می شود بهتر است حاضر شوید و رضایت بگیرید و در ادامه بعد از ارجاع به دادسرا و ابلاغ مجدد با توجه به شرایط و اوضاع و احوال از خود دفاع نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا پرونده به شورای حل اختلاف جهت صلح و سازش ارجاع داده می‌شود‌.
در صورت عدم رضایت شاکی، پرونده به دادسرا جهت رسیدگی ارجاع داده می‌شود.