مشاوره حقوقی رایگان - اتهام اخلال در نظم و آسایش عمومی

سوالی داشتم از خدمتتون
من محیط کاری کار کردم بعد از 2 سال همکاری بیرون آمدم و خانمی که همکار ما بودن از من شکایت کردن به جرم اخلال در نظم و آسایش امنیت عمومی و ایجاد مزاحمت برای بانوان و اطفال در معابر و اماکن عمومی و مزاحمت تلفنی. با این خانم اون موقع کار رابطه داشتم پول گرفتن کادو دادم اس ام اس رد وبدل شده ولی الان خانم با دست به یکی با 4 نفر از همکاران دیگر به عنوان شاهد رو من شکایت کردند و شکایت رفته دادسرا دادیاری.
آیا شهادت اون ها که همکارشن مورد قبول قرار میگیرد چون یکیشون سرکارگره و حرفش برو دارد تو مغازه اگر بقیه شون نمیومدن صاحب کار رو مجبور میکند اون ها رو بذاره بیرون از کار صاحب کارم از خودش اختیاری ندارد و حرف این سرکارگر رو فقط گوش میدهد حتی به ناحق هم باشد حرفاش رو تایید میکند اونا هم از ترسشون رفتن به نفع اون خانم شهادت بدهند.
حالا به نظرتون تو دادیاری چه اتفاقی می افته ؟
تو رو خدا من پدرم ندارم توان مالی آنچنانی هم ندارم نگرانم اگه امکانش هست راهنماییم کنید بتونم از پس این از خدا بی خبر ها بر بیام. ضمنا من هنوز اظهار نشدم و پرونده در مرحله تحقیقات هس.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام پیامک های این خانوم موجوده که باشما پیامی ردوبدل میکرده و درصورت شکایت جرم اخلال درنظم ازبین میره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شهادت شهری مورد قبول است شما می‌توانید درخواست جرح شهود داشته باشید این نکته نیز حائز اهمیت است که ایشان می‌بایست بتواند اثبات نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، بهتر است وکیل بگیرید
امکان دفاع توسط شما وجود خواهد داشت