مشاوره حقوقی رایگان - وعده ازدواج

باسلام خواهش میکنم از کارشناس محترم توضیح عامیانتری عنوان کنن و از اصطلاح قضایی استفاده نکنن.

من حدود یکسالونیم با دختری غیر باکره که همسایه ما هستن آشنا شدم اول نمیدانستم اتباع هستن از مادر ایرانی دوم مشکلاته فراوان اعتیاد؛ اخلاقی از این خانم دیدم مشکل بتراینکه بیماری دوقطبی پانیک شدید دارن که یکی از گواهیایه دکترش دسته خودمه و توضیح کامل دادن..‌ چندین بار گفتم بیا صیغه محرمیت بخونیم هی پرهیز کرد نگو اینکه در غالب کاراش مواد کشیدن ووو میخاست اسم منو یدک بکشه بعنوان همسر راحتر بکاراش برسه شاهد دارم از کاراش... بیماری روانیش خیلی تاثیر گذاشته در من و خودش میگفت شکایت میکنم یا باید عقدم کنی یا قاضی میگه هزینه بده تا رضایت بده این خانم من هیچ اطلاعی از اتباع بودنش و بیماری جنونش نداشتم و الا پا جلو نمیزاشتم....علیحال اگر ایشون بخواهد شکایتی از من کند طبق توضیحات مذکور چرخه شکایتش چگونه میتواند باشد و من چکاری کنم بهتراست ..... باتشکر خداپدرمادرتونو بیامرزه خدا روز بد براتون نیاره وقت میزارید توجه میکنید جواب میدین

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر خودش شکایت کند بابت رابطه نامشروع که خودش هم گرفتار می شود اگر هم ادعای تجاوز به عنف کند که باید مداررک وادله دال براین موضوع ارایه کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که شکایت کرد شما می توانید اعلام کنید با قصد ازدواج با هم در ارتباط بودید که متوجه شدید مشکلاتی دارد که به همین جهت منصرف شده اید و برای شما مشکلی پیش نمیاد.
مگر اینکه این اظهارات صحت نداشته باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت اگر رابطه داشته اید که در صورت شکایت رابطه نامشروع هر دو مورد مجازات میشوید . ولی اگر برای نکاح شکایت کند . میتوانید دفاع کنید که من نظرم عوض شده و با شناختی که دارم منصرف شدم . و اگر قبلاً عقدش کرده اید میتوانید تحت عنوان تدلیس در نکاح شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه رابطه داشته اید که در صورت شکایت رابطه نامشروع هر دو مورد مجازات میشوید . ولی اگر برای نکاح شکایت کند‌میتوانید دفاع کنید که با شناختی که دارم منصرف شدم

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت شکایت تحت عنوان رابطه نامشروع در صورتیکه رابطه ای داشته اید هر دو محکوم می شوید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر ایشان بخواهد از شما شکایت کند باید عنوان و دلایلش معلپم باشد مواردی که گفتید جرم نیستند ...‌

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان نمی توانند شما را ملزم به ازدواج کنندارتباط اگر با رضایت بوده و صیغه نبوده در اثر شکایت نسبت به خودش نیز مجازات رابطه نامشروع اعمال میشود.

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

دلیلی برای شکایت نمیبینم چراکه اتفاق خاصی وجود ندارد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. ایا ما بین شما در نهایت صیغه ای خوانده شده و محرم هستید یا در حد دوستی میباشد.
دوم اینکه در صورتی ک دوست هستید و ایشان نتواند اجبار و الزام شما را اثبات نماید رضایت ایشان محرز است و هر دو ب رابطهنامشروع محکوم خواهید شد
سوم در صورتی ک زن و شوهر هستید یا اثبا جنون ایشان میتوانید از حقوق خود دفاع نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اگر رابطه داشته اید که در صورت شکایت رابطه نامشروع هر دو مورد مجازات می شوید .

اگر برای نکاح شکایت کند می توانید دفاع کنید

اگر قبلاً عقدش کرده اید میتوانید تحت عنوان تدلیس در نکاح شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما به جرم رابطه نامشروع محکوم خواهید شد
ولی هیچ کس نمی تواند شما را
الزام به ازدواج نماید مگر

میتوانید در جلسه دادگاه دفاع نمایید