مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پلاک خودرو

با سلام و وقت بخیر خدمت شما
چندروز پیش داداشم که شغلش مسافر کشی هست و خیلی سال ک توی این شغله با ماشین من چندتا مسافر سوار می‌کنه ک صورتشون هم بسته بوده تا حدودی رو می‌بره به یک مقصدی ک اونجا دعوا میشه و مامور شهرداری کتک میخوره،و این مامور پلاک ماشین منو برداشته و شکایت کرده،در ضمن من خودم مغازه دارم و چون مغازه م جلوی بانک احتمالا دوربین های بانک ضبط کرده باشم
سوال من از شما سروران گرامی این هست که
حالا من چطوری میتونم رفع اتهام کنم ک اونا مسافر بودن
لطفاً راهنمایی بفرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شاهد ارائه کنید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

بله میتونید با توجه به مدارکی که دارید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد شهود و بازبینی دوربین ها و ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام نیاز به بررسی جزئیات می‌باشد بهتر است مشاوره تلفنی بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل اقدام و پیگیری است اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به دوربین های سطح شهر و شهود استناد کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در جلسه دادسرا اعلام نمایید که شما خودرو را به برادرتان امانت داده اید یا

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام وقت بخیر
شما نسبت به خودتان میتوانید رفع اتهام کنید که اتومبیل نزد شما نبوده و دوربین بانک قابل استعلام هست شما در مغازه بودید و برادرتان بعنوان مسافرکشی از آن استفاده کرده
دوست عزیز در سوال شما کمی ابهام وجود دارد در این اینگونه موارد توضیحات بیشتر و شفاف تر باید بدهید تا راهنمایی کاملتر انجام شود

یک وکیل :

با سلام
از طریق دوربین ها میتوان اثبات کرد که شما در ان لحظه در محل کار خود بوده اید
به در صورت وجود شاهد به شهادت شهود نیز میتوانید استناد کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر مجرمیت شماست مگر خلاف آنرا با شهادت شهود و درخواست تحقیقات محلی و بازبینی دوربینها هنگام درگیری درخواست کنید و اثبات شود.

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
دراین حالت درخواست استعلام دوربین راهگشا خواهدبود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کافی هست ثابت نمایید در روز حادثه در مغازه حضور داشته اید . علم و آگاهی شما به موضوع و حادثه را شاکی باید ثابت نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با شهادت شهود یا از طریق فیلم دوربین ها ثابت نمایید روز حادثه در محل کار بوده اید .

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،با شهادت داداش شما وسایر شهودی که در جریان هستند که شما گاها ماشین رابرای مسافرکشی در اختیار برادرتان قرار میدهید

فاطمه خان احمدی

سرکار خانم فاطمه خان احمدی :

با معرفی شاهد و تقاضای مشاهده فیلمهای مدار بسته ثابت کنید که در زمان ارتکاب جرم در محل حضور نداشتین