مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و مزایا

سلام. بنده در سال 79 در حین خدمت سربازی بیرون از پادگان در حین رفتن به مرخصی دچار تصادف شدم و طبق کمیسیون ماده 134 بر طبق بند ب ماده 121 معلول حین خدمت با 87 درصد از کار افتادگی شناخته شده و بازنشسته شدم.
کمیسیون ماده 134 بنده سال 89 حکم صادر کرده اما اولین حقوقم را اواخر سال 95 دریافت کردم.
قانون اذعان داره حقوق بنده باید از زمان حکم کمیسیون ماده 134 پرداخت بشه در صورتی که من اواخر سال 95 اولین حقوقم رو گرفتم
آیا این موضوع درسته؟
اگه درسته بند قانونی آن؟
کی باید بهم پرداخت کنه؟ یگان خدمتی یا سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح؟
برچه مبنای حقوقی؟
حقوقی که الان میگیرم که حدود 3 تومنه؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
از زمانی که بازنشسته شدید حقوق شما بهتون تعلق میگیرد و صندوق بازنشستگی باید پرداخت کند .