مشاوره حقوقی رایگان - درخواست هزینه مغازه تخریب شده از نوسازی

سلام سال57 یک باب مغازه با شریکم داشتم نوسازی آن را تخریب کرده و حالا که شکایت کردم دادگاه حکم به پرداخت هزینه کرده و الان نوسازی اعلام کرده باید اول اقدامات شهرداری ابطال بشه تا هزینه پرداخت بشه اقدامات شهرداری اینه که در سال 57 اعلام کرده هرکس ملکی در این حیطه داره اعلام کنه در روزنامه که من متوجه نشدم الان جهت اقدامات شهرداری چکار باید بکنم. ممنون

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام. با همه مدارکتون حضوری به یک وکیل با تجربه مراجعه کنید