مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت

با سلام
بنده مالک قطعه زمینی در یکی از روستاهای اطراف کاشان میباشم که سال گذشته درخواست صدور پروانه ساختمانی نموده ام ملک بنده داری سند مالکیت تک برگ میباشد و دهیاری سال 1400 درخواست استعلام صدور پروانه از بنیاد مسکن را نموده است متاسفانه بدلیل برخی اختلافات حقوقی وی بدون اینکه دستور مقام قضائی را اخذ نموده باشد راسا به بنیاد اعلام نموده که از ارسال پاسخ نامه دهیاری خودداری نماید و مراحل صدور پروانه را متوقف نموده است حال از مقام قضائی دستور صدور پروانه صادر شده است و اعلام گردیده بلامانع میباشد ولی متاسفانه همچنان بنیاد مسکن از پاسخ استعلام دهیاری خودداری نموده آیا بنده بدلیل عدم صدور پروانه توسط دهیاری و شورا و بنیاد که بصورت زنجیره وار به یکدیگر متصل میباشند میتوانم طرح دعوی نمایم و خسارات وارده از این بابت را اخذ کنم (خسارت اختلاف قیمت مصالح ساختمانی و دستمزد) و اینکه باید از طریق مرجع قضائی اقدام کنم یا دیوان عدالت
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما جهت برسی موضوع نیازمند توضیحات تکمیلی جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق هر دو می توانید اقدام نمایید