مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور پروانه ساخت

سلام اینجانبان مالکان تعدادی زمین در زرقان فارس که به صورت قانونی تفکیک شده و عملیات زیر سازی انجام شده و در محدوده خدمات شهری هست حال با مراجعه به شهرداری بعد از گذشت 9سال هنوز شهرداری از صدور پروانه خودداری نموده در صورتی که شهرداری خود اقدام به تفکیک نیز نموده آیا راهی جهت گرفتن و الزام شهرداری به صدور پروانه هست

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
الزام شهرداری به صدور پروانه را از دیوان عدالت درخواست کنید.