مشاوره حقوقی رایگان - خسارت بیکاری

8ماه قبل پرایدمو با وانت معاوضه کردم روز که شد دیدم وانتش چپیه خیلیم زبون باز بد از منو مدل84 . 50تومن از خودشو مدل 80 بود 60تومن میلیون داد هرچی التماسش کردم فسخ کنیم نکرد گفتم 5تومنم بهت میدم بازم راضی نشد مجبور شدم شاکی شدم قاضی گف حرفت ب پراید نمیرسه ولی وانت فسخ میکنم باید 60تومنتو بده اونم رف اعتراض زد دادگاهمونم دوهفته دیگس حالا منظور من چیز دیگس من میتونم بابت اینکه 8 ماهه ماشینو بهم داده وسند هم نزده یعنی نگاه کردم10سال قبل که ار صاحب اصلی خریده تاالان 5 دست ماشینو فروخته باز اونم بریکی دیگه فروخته ولی آخرش نمیدونم داُتان چیه همرو هم مبایعه نامه یا قد قولنامه ای فروخته ب هر حال میخرن ازش خریدم وانت دارها میدونن تا سند به نامَمون نباشه نمیتونن برچسب شهرداری بگیرن الان کل کوچمون شاهدن که 8 ماهه ماشین یک متر تکون نخورده فقط هفته ای چند دقیقه روشن مکنم باطری نخاع حالا میتونم برم به خاطر این 8 ماه که منو بیکار کرده ازش شکایت و ادعای خسارت کنم درضمن کیفری یاحقوقی شکایت کنم چون یجورایی معلومه سر کسا دیگم کلاه گذاشته شرمنده تک تک تونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

صبر کنید اگر در این پرونده موفق شدید که 60 میلیون را ازش بگیری و وانت را پس بدهی، آنوقت با استشهادیه محلی مبنی براینکه وانت از تاریخ خرید تا تاریخ استرداد هیچ تکان نخورده، ازش مطالبه خسارت عدم النفع بخواه ، از طریق مشاوره تلفنی داراه تماس بگیرید تا بیشتر توضیح بدهم