مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مسکن مستقل و اثاثیه

سلام خسته نباشید
در دوره ی عقد و قبل از گرفتن مراسم عروسی
میشه زوجه دادخواست تهیه مسکن مستقل و اثاث البیت بده؟ چون در همان دوره عقد با خانواده همسر به شدت مشکل و اختلاف داشته و کارشون به دادسرا هم کشیده شده و از خانواده زوج پرونده دارن در دادسرا

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است منع قانونی ندارد

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،بله زوجه می تواند درخواست نفقه وتهیه مسکن بدهد زیرا درعقد دایمی ورسمی زوج است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
مطابق قانون زوج مکلف به تهیه مسکن مستقل برای زوجه می باشد ، در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمائید تا با بررسی بیشتر موضوع دقیق تر راهنمایی شوید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،بله می تواند واز زمان عقد،نفقه وحق درخواست مسکن جهت زندگی مشترک دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می تواند مسکن هم‌جزء‌نفقه محسوب میشود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر قصد زندگی باشوهر را دشته باشید باید دادخوست الزم شوهر را به تهیه مقدمات زندگی دهید مطالبه نفقه دهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله امکان پذیر می باشد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

محمدمهدی رضیان

جناب آقای محمدمهدی رضیان :

بله اززمان عقد امکان دادخواست الزام به تهیه منزل مشترک وجود دارد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
عروسی فقط یه مراسم تشریفاتی
بعداز عقد بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان دارد
زوجه باید دادخواست مطالبه نفقه گذشته و جاری و الزام به تهیه منزل مستقل همراه با تمام وسائل را اقامه نماید