مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تعویض منزل

سلام من دو ساله که ازدواج کردم یعنی یک سال عقد و الان یک سال و خورده ای است که عروسی کردم. شوهرم قبل از ازدواج و در دوران عقد بمن میگفت که ما در خانه ای که بالای سر پدرش است زندگی کنیم بعد خونه میخریم و میریم یجای دیگه. اما الان اصلا حاضر نیست که از این خونه در بیاد و میگه من میخوام تا آخر عمرم بالای سر پدر و مادرم باشم چون من یه پسر بیشتر نیستم. من واقعا شرایط مساعدی ندارم نه از لحاظ رفت و آمد نه از لحاظ ارامش همیشه در حال دخالت در زندگیم هستن و شوهرم هم به شدت پشت ان ها وایساده. میخواستم بپرسم راهی هست که من بتونم انجام بدم که شوهرم از این خونه نقل مکان کنه؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

آیا شما در عقدنامه حق مسکن دارید؟

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام در صورت داشتن حق مسکن میتوانید دادخواست مطرح کنید

پرسشگر :

خیر من حق مسکن را مطرح نکرده بودم چون اصلا اطلاعاتی در این باره نداشتم. یعنی هیچ راهی نیس که من بتونم پیگیری کنم؟

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
زن باید درمنزلی که شوهرتعیین میکندزندگی کندمگراینکه هنگام عقد حق انتخاب منزل را به زن داده باشد
یااینکه منزل جهت سکونت مساعد نباشدوالا خیر

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به همراه همسرتان از مشاوره رواشناس بهرمند گردید