مشاوره حقوقی رایگان - قطع بیمه خواهر

سلام و عرض خسته‌ نباشید
ببخشید من و خواهرم مستمری بگیر پدرمان که 20سال است فوت شده هستیم
درحال حاضر خواهرم چون شاغل است باید بیمه میشد .. سئوال من در این خصوص است که بیمه خواهرم از چه زمانی قطع خواهد شد؟ دقیقا از همون تاریخی که قرارداد کاری اش رو با بیمه امضا کرده؟ خود اداره بیمه متوجه اینکه خواهر از سمته کارش بیمه شده است میشود؟؟ چقدر طول میکشه تا حقوقشون از طرف اداره بیمه قطع شود؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
بهتر است برای تصریع در کار بیمه ایکه مستمری میگیرید را در جریان قرار دهید .