مشاوره حقوقی رایگان - کامیون

باعرض سلام و خسته نباشید.بنده سال 95 کامیونی خریداری کردم مدل 88 و تعویض پلاک شده ولی متاسفانه سال 97 شکایتی پلاکش رو قفل کرده و پیگیری کردیم و این شکایت از دادگاه نظامی بود به دادگاه نظامی مراجعه کردیم و متوجه شدیم که این کامیون ابتدای ورود به کشور در سال 88 بصورت غیر قانونی پلاک شده و مشکلات داشته و به ما گفتن که کامیون به عنوان اسقاط اعلام میشه.لطفا راهنمایی کنید ما باید چکار کنیم؟ آیا می توان از شخصی که کامیون رو به ما فروخته شکایت کنیم؟جوابی که دادگاه نظامی به ما دادن به عنوان آخرین چاره این بوده
ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

ممنون
اگه بخوایم انجام امور رو به وکیل بسپاریم حق الوکاله اش چقدر میشود؟
قیمت کامیون 300 میلیون تومان