مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

سلام. در دادگاه خانواده بر روی مسائل مالی و استرداد جهیزیه و طلاق توافقی با دامادمون به توافق رسیدیم. توافقات در جلسه دادگاه صورتجلسه و طرفین امضاء کردند و قاضی هم به مشاوره و پزشکی قانونی معرفی کرد. بعداز ظهر روز توافق دامادمون پشیمون شده و رفته پیش داماد بزرگمون(باجناقش) و مارو تهدید به قتل کرده. و حتی ادعا کرده یک کلت کمری به مبلغ 4 میلیون برای این کارش خریده. در صورتی که شکایت کنیم، شهادت دامادمون و خواهرزاده ام پذیرفته میشه؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
به هرحال میتوانید با موضوع تهدید شکایت کنید و شاهدین را به دادگاه معرفی نمایید و البته بدلیل رابطه نسبی و سببی درجه اول که با آنها دارید جهت روشن شدن ذهن قاضی بی تاثیر نیست و البته در قانون جدید این رابطه فامیلی مانع از پذیرش شهادت آنها نیست ولی در هرحال به نوع شهادت و اظهارات آنها بستگی دارد .

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله می توانید شکایت کنید