مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت الباقی مبلغ خودرو

سلام
من یک ماشینی رو به مبلغ 49میلیون تومان به همکارم فروختم و قرار شد پولش رو کم کم بهم بده
25میلیون داد و 24میلیون مونده بود چند روز پیش بهم گفت پولم جور شده و بریم برای تعویض پلاک
ماشین رو تعویض پلاک کردیم و مبلغ 18میلیون به من داد و گفت بقیه اش رو نمیدم
الآنم بهش هرچی میگم میگه ماشین بنام منه برو شکایت کن
من شاهد میارم که شش میلیون الباقی رو نقدی بهت دادم
درحالیکه بهم پول نداده و میخواد شاهد الکی بیاره
تو قولنامه هم نوشتیم تا تاریخ 24آبان باید تسویه کنه و اگه هرکدوم از طرفین به تعهدات عمل نکنن قرارداد منفسخ می باشد و طرف مقصر باید مبلغ 5میلیون تومان بعنوان خسارت پرداخت کنه
حالا من میتونم از ایشون شکایت کنم و ماشین رو پس بگیرم
واینکه این کارش جنبه کیفری هم داره؟که به جرم کلاهبرداری و سو استفاده از اعتماد ازش شکایت کنم بکنمش بازداشت؟
ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جنبه کیفری ندارد اول به او اظهارنامه بده و بگو تا 5روز به شما فرصت می دهم که مبلغ 6 م الباقی ثمن معامله را به حساب شماره ......واریز نمایید در غیر این صورت از شما شکایت نموده و 6 م را خسارات دادرسی و خسارت تاخیر تادیه را ازشما می گیرم

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام و احترام ،موضوع جنبه کیفری ندارد ، شما میتوانید به موجب مبایعه نامه مابقی ثمن را مطالبه کنید ولیکن به جهت تعویض پلاک دیگر امکان فسخ وجود ندارد .