مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام و ضمن سپاس
در سال 94 یکی از همکاران خواست شرکتی تاسیس کند و از من خواهش کرد تا به عنوان بازرس شرکت شوم. کپی کارت ملی مرا گرفت و بعد از مدتی به من گفت به دفترخانه ای برای تایید امضا و اثر انگشت بروم. از آنجا که من عجله داشتم و به ایشان اعتماد داشتم رفتم و کارها را بدون مطالعه انجام دادم. در سال 97 از بانکی با من تماس گرفتند و اعلام کردند که شرکتی مبلغ 3 میلیارد تومان وام گرفته و بدهی خود را پرداخت نکرده است. در زمان دریافت وام من به عنوان مدیر عامل و ضامن اول بوده ام. که با توجه به وکالتی که از من گرفته شده بود تمامی اوراق مربوط به بانک را امضا کرده بود از طرف من.
پس از تماس های من با ایشان متوجه شدم که دیگر مدیرعامل نیستم و کلا از شرکت خارج شدم در سال 96 . ولی با تماسهای وکیل بانک مربوطه متوجه شدم به عنوان ضامن باید پاسخگو باشم و میتوانند تمامی حسابهای مرا مسدود کنند. لذا خواهشمندم راهنمایی بفرمایید از آنجا که من هیچ ارتباطی با شرکت ثبت شده نداشتم و ایشان تنها با وکالت هایی که از من گرفتند این وام ها را گرفتند من چه کار باید بکنم و بانک میتواند علیه ضامن کاری را انجام دهد.
با سپاس

پاسخ ها :

فریبا توانا

سرکار خانم فریبا توانا:

با سلام
بانک میتواند نسبت به ضامن نیز جهت مطالبات معوقه اقدام نموده و کلیه اموال و حسابهای ضامن را توقیف نماید.
نسبت به همکارتون نیز باید طرح دعوی کلاهبرداری کنید.