مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین قولنامه

سلام. یه زمین قولنامه ای داشتم 14 سال پیش به صورت چهار دیواری به ارتفاع یک متر فروختم خریدار هم زمین رو به کس دیگه ای فروخته الان بعد از این همه سال طرف به من زنگ زده زمین رو یه نفر اومده ساخته آیا در مورد تصرف زمینی که من 14 سال پیش فروختم الان من باید پاسخگو باشم قولنامه های قبلی زمین رو هم بهشون دادم حتی قولنامه خرید از صاحب اصلی کل زمینها رو بهشون دادم

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام اگر فروختید و به تصرف خریدار دادید خیر مسئولیتی ندارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر در صورت ساخت زمین توسط شخص دیگری ، ارتباطی به شما نخواهد داشت و خود متصرف و سازنده مسئولیت خواهد داشت مگر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر ارتباطی به شما نخواهد داشت
و خود متصرف باید پاسخگو باشد و مسئولیت خواهد داشت

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما مسئولیتی ندارید مگر اینکه مستحق اللغیر دراید، یعنی اینکه زمین مال آنکسی که به شما فروخته نبوده باشد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر ایشان ادعایی دارند باید دادخواست بدهند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
آخرین خریدار باید علیه متصرف طرح دعوی کند.
یا اینکه یا عنوان تصرف عدوانی شکایت کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر این تصرف به نحوی مرتبط با اتفاقات زمان شما داشته باشد بله شما هم وارد دعوا میشوید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر در صورت ساخت زمین توسط شخص دیگری ، ارتباطی به شما نخواهد داشت