مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم تعهد عدم تکرار خیانت دستی

سلام. 19 ساله ازدواج کردم و یه ده سالیه که چندبار همسرم تلفنی، اینترنتی یا پیامکی با چند خانم در ارتباط بوده و هر بار که متوجه شدم، با التماس و قول عدم تکرار، از شکایت منصرف شدم. اینبار میخوام ازش یک تعهد بگیرم که در صورت تکرار، حق طلاق و حضانت دخترم رو ازش بگیرم. آیا میتونم این شرایط رو بین خودمون و با امضا و اثر انگشت، قانونی کنم؟
تحمل خرد شدن جلوی محضر دار و مشاور و.... رو ندارم.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تعهد گرفتن بی فایده است در دفتر اسناد رسمی حقوقی را را که ذکر کردید از وی بگیرید .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تعهدی که بین دوتاتون بدون شاهد باشه چندان افاقه ای نمی کند اما اگر اصرار دارید، اولا متن تعهدنامه یا اقرار نامه را حتما دو سه بار ویرایش کنید بعد امضاء بگیرید، ثانیا حتما علاوه بر امضاء اثر انگشت هم بگیرید.

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

سلام شما میتونید برای طلاق وکالت بلاعزل بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدون اینکه در دفترخانه صحبتی بشه می توانید وکالت در طلاق بگیرید.

روح اله زارعی

جناب آقای روح اله زارعی :

سلام
شما می توانید وکالت بلاعزل از شوهر خود مبنی بر طلاق بدون قید و شرط بگیرید
در صورت وجود شرط اول باید در دادگاه تحقق شرط را اثبات کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بعید است بهتر انست که یک وکالت نامه طلاق از همسرتان بگیرید و نیازی هم نیست علت ان را به سردفتر بگویید خرد شدن هم ندارد فرزندتا هفت سالگی حضانت با مادر است بعد از سن بلوغ هم خودسان تعیین میکنند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،گرفتن این تعهد عملا بی فایده است چرا که طبق قانون مدنی نیز زن و شوهر ملزم به تشیید مبانی خانواده هستند. مهم اثبات آن است...وکالت در طلاق بگیرید بهتر است.موفق باشید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است وکالت بلاعزل طلاق را از همسرتان در دفترخانه بگیرید والا توافق دو طبقه عایدی برای شما ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چنین تعهدی ، در آینده و در صورت اقامه دعوا میتواند موثر
باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله میتوانید تعهد بگیرید ولی در صورت تکرار وکالت در طلاق باید محضری داده شود ویا در هنگام تعهد حداقل 2 نفر شاهد داشته باشید که بیان تو دادگاه شهادت بدن

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تعهد در این حالت ضمانت اجرا ندارد بهتر است در دفتر اسناد حقوق ذکر شده را از او بگیرید و اگر تکرار کرد اقدام به طلاق کنید