مشاوره حقوقی رایگان - توقیف پلاک خودرو به دلیل عدم تعویض پلاک

سلام. ماشینم فروختم نمیاد پلاک بکند برای توقیف پلاک چکار کنم لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

سلام میتونید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صوزتی که وکالتنامه با زمان مشخص دارید دادخواست فک پلاک را از طریق دفاتر خدمات ارائه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا اظهارنامه برای خریدار ارسال نمایید

و سپس باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را به طرفیت خریدار و ایادی بعدی اقامه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق پلیس راهور با ارایه مبایعه‌نامه درخواست توقیف کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

به اداره راهنمایی و رانندگی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از راهور استعلام تاریخچه پلاک بگیرید و سپس درخواست فک پلاک دهید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

دادخواست الزام به فک پلاک مطرح‌کنید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اظهارنامه بدین اگر نیومد میتونید اعلام سرقت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست فک پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا از طریق راهور اقدام نمایید

روح اله زارعی

جناب آقای روح اله زارعی :

سلام
شما باید دادخواست دستور موقت مبنی بر توقیف پلاک خودرو به دادگاه محل زندگی خود بدهید. دادگستری پس از استعلام از راهور دستور توقیف خودرو را خواهند داد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به فک پلاک تنظیم نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید