مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام بنده در رزمایش بسیج آسیب دیدم و بنده رو در کمیسیون عالی پزشکی سازمان بسیج 31 درصد معلول حین خدمت خطاب کرده اند، و گفتن که غرامت میدیم دیه نمیدیم که درصدی 200 هزار تومان است یعنی کلا شش میلیون و دویست، اما نیمی از بدن من سوخته و اکنون پس از گذشت دو سال همچنان اثار سوختگی پیدا است میخواستم ببینم میتونم دیه مطالبه کنم اگر شکایت کنم

پاسخ ها :

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.بله حتما میتوانید.با وکیل دادگستری مشاوره حقوقی بکنید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله میتوان اخذ دیه نمود البته مشروط به رعایت مواعد و اعتراضات. با وکیل مشورت نمایید