مشاوره حقوقی رایگان - خسارت به ماشین پارک شده

باسلام و عرض ادب خدمت وکلایی محترم
چند روز پیش در یک هوایی طوفانی و تندباد، یک تیکه از هواکش بخاری ( یکی از کانال های بتنی مسیره هواکش ) واقع در آپارتمان ما کنده شده و روی ماشین که پایین آپارتمان ما پارک شده بود افتاده و باعث خسارت به کاپوت ماشین فرد غریبه شده است .
طی بررسی چشمی اهالی ساختمان از طبقه 5 کننده شده و افتاده بود، واحد من هم طبقه 4 همون آپارتمانه و کلا 8 خانواده تو آپارتمان سکونت دارند
حال سوالم اینکه طرف رفته شکایت کرده و از من هم شکایت کرده ، الان خسارت این ماشین رو کی باید پرداخت کنه؟
( نحوه شکایت هم اینطوریکه همون لحظه به 110 زنگ زده و 110 گزارش نوشته )

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله خسارت باید پرداخت گردد

و توسط کارشناس رسمی مشخص خواهد شد که مربوط به کدام
واحد است و