مشاوره حقوقی رایگان - تعهد نامه مخصوص رضایت از استفاده جاده کشاورزی بین شرکا

با سلام خدمت وکلای عزیز و مشاورین محترم دوسال قبل متقاضی واگذاری اراضی ملی جهت کاشت گل نرگس شدم و بیش از 50 بار مسافت 130 کیلومتری بین استان و شهرستان را طی کردم تا تمامی مراحل وا گذاری طی شدند . فقط یک مشکل پیش آمده اونم اینکه زمینهای مورد تقاضا قبل از زمین کشاورزی شراکتی کشاورز ی خودمان هستند که البته سند شان به اسم عمویم میباشند . در تمام این دو سال در باره جاده دسترسی به زمین کشاورزی چیزی نگفتند که ما مسیر جاده را در نقشه واگذاری مورد تقاضا لحظ نکنیم . نهایتا یا باید از صفر شروع کنیم. یاتعهد نامه محضری ببریم که نسبت به هم در اینده شکایتی نداریم با ذکر utm جاده و زمین و اصطلاحاتی که مد نظر اونها باشه ولی هرچی میبریم همش گیر میردن . سوالم اینه که تعهد نامه درست حسابی وجود داره ببریم محضر ؟ بخدا دیگه کم آوردیم و خسته شدیم .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت ارائه پاسخ حقوقی ، نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دفاتر اسناد رسمی در این زمینه همکاری می کنند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام مدارک مالکیت و تصرفات شما و طرفین باید کاملا بررسی شود حدود مشخص و utmزده شود