مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان

با عرض سلام خدمت شما استاد گرامی
لطفاً بفرمایید چگونه میتوان از وضعیت و موقعیت جغرافیایی پارکینگ های موجود در آپارتمان کسب اطلاع کرد و در ضمن آیا امکان واگذاری پارکینگ به واحدی دقیقا در ورودی راه پله ساختمان به نحوی که مانع ورود ساکنان باشد، وجود دارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به شهرداری مراجعه و درخواست کپی صورتمجلس تفکیکی را نمایید

خیر طبق ضوابط قانونی امکان ندارد ولی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سند مادر رویت شود سپس و جاگیر یآن زا در اسناد مالکیت و تفکیک میتوانید رویت کنید