مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام
همسر بنده بیست سکه از 114 سکه اجرا گذاشتن ما تو دوران عقدیم .
میخاستم بپرسم ایشون عمدا بیست تا گذاشته که دوباره شعبه دیگه همزمان بقیه بزاره اجرا تا سکه بیشتری ازم بگیره. یا بیست تا باید تموم بشه بعدا بقیشو بزاره؟ من چیزی ندارم
تا اونجایی که من پرسیدم گفتن جدیدا قاضی همه سکه رو اجرا نمیزاره به علت گرونیه سکه
یعنی الان باید بیست سکه تموم بشه بعد بقیشو بگیره یا میتونه تو دوتا شعبه دو تا شهر متفاوت برام پرونده تشکیل بده و از هر دوجا جداگانه ازم سکه بگیره
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

سلام
میتواند جهت بقیه سکه ها مجدد دادخواست مطالبه به دادگاه ارایه دهد و منعی ندارد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

می تواند کل مهر را از شما بگیرد