مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پیگیری علت مسدودی حساب بانکی به علت دستور مراجع قضایی

سلام وقت بخیر
حساب خانمم طبق استعلام از بانک به دستور مراجع قضایی مسدود شده شماره حکم قضایی داره ولی نمیدونیم علتش چیه میشه لطفا راهنمایی کنید ما از چه طریقی میتونیم پیگیری کنیم علت این موضوع رو؟

پاسخ ها :

محمدامین عباسی

جناب آقای محمدامین عباسی :

درود،از همون بانک که مسدود شده شماره نامه وشعبه دادگستری بگیرید چیه همون شعبه مراجعه فرمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق مرجع مسدود کننده پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بانک مربوطه استعلام کنید که چه ارگانی ان را مسدود کرده و سپس نسبت به رفع ان بابد اقدام شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید حضورا به شعبه توقیف
کننده حساب مراجعه نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام احترام ؛؛؛

اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد شد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق شعبه قضایی علت انسداد را پیگیری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به شعبه توقیف کننده حساب مراجعه نمایید