مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد جانباز 5 درصد

سلام کارمند نفت هستم 36 سال سابقه خدمت دارم بدلیل معضلات جانبازی 5 درصد و بیماری قلبی روحی درخواست بازنشتگی پیش از موعد نمودم توضیح اینکه 2 سال از خمتم تاسن60 قانون وزارت نفت مانده 2/1403
راهنمایی بفرمایید با چه مزایا و شرایطی بازنشتگی ام انجام خواهد شد از محبت و زحمات شما سپاسگذارم میرزایی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با 35 سال سابقه پرداخت بیمه بدون شرط سنی میتوانید درخواست بازنشستگی نمایید