مشاوره حقوقی رایگان - صفحه ی توضیحات

درود. من اسم و فامیلم رو 3ساله عوض کردم و خانوادم تغییر ندادن فامیلیشون رو. الان پشیمان شدم و میخوام به فامیلی سابقم برگردم
و به همین دلیل افسرده شدم. من زیر نظر روانپزشک هستم و دارو مصرف میکنم. اداره ثبت احوال گفتند اگر نامه از روانپزشک بیارم شاید موافقت شد به بازگشتم به فامیلی سابق. اگر موافقت بشه در صفحه‌ی توضیحات چی مینویسن؟ مثلا مینویسن از کریمی به محمدی و از محمدی به کریمی یا فقط1بار می نویسن؟ آیا میشه صفحه ی توضیحات حذف شه چون این باعث شده من افسرده شم و گوشه گیر و بیرون نرم حتی درسم رو هم رها کردم. آیا راهی هست برای حذف صفحه ی توضیحات؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به لحاظ اینکه تغییر نام آثار و تبعات دارد حتما در قسمت توضیحات درج خواهد شد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بدوا با مشاور روان شناس خود موضوع را مطرح نمایید