مشاوره حقوقی رایگان - معنی این که نوشته رای مورد اعتراض نقض یعنی چی

درمورد تجمیع رای آرای صادره نسبت به رای صادره از شعبه 4 اجرای احکام کیفری در مورد شکایت آقای فلانی مبنی بر سرقت مستوجب تعزیر رسیدگی و طی دادنامه شماره فلان در مورخ فلان رای مورد اعتراض نقض و به شعبه هم عرض ارجاع شد

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
رای صادره از شعبه مربوطه مورد اعتراض قرار گرفته است و در رسیدگی ثانویه اعتراض مذبور مورد رد واقع شده است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دادنامه موصوف نقض شده
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نسبت به یک رای اعتراض شده و در مرحله رسیدگی عالی تر رای، نقض و رد شده و به شعیه ای همانند شعبه رسیدگی کننده ارسال شده

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

رایی که صادر شده ، نقض گردیده و به شعبه دیگری جهت رسیدگی ارجاع شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در مرجع تجدیدنظر ، رای صادره نقض شده است و پرونده به شعبه دیگری ارسال شده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

رای صادر شده ، نقض گردیده و به شعبه دیگری جهت رسیدگی ارجاع شده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
تجمیع پرونده یعنی لف دادن پرونده ها با یکدیگر.
و السلام

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید رای مورد نظر در دادگاه محترم تجدیدنظر نقض گردیده است و پرونده به شعبه دیگری ارسال شده است تا مورد رسیدگی قرار گیرد