مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع دختر و پسر

سلام
من با یه دختر 6 ماه پیش دوست شدم
باکره بود بکارتشو زدم
کلا سه بار باهم رابطه داشتیم با کاندوم
از آخرین بار رابطمون حدود 4 ماه میگذره
اون دختره شکایت کنه ازم آزمایش بگیرن پزشک قانونی نشون میده یا خیر؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باتوجه به صورت سوال بنظر خیر
مگر اینکه ایشان مدارک دیگری ارایه نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
توسط پزشکی قانونی عدم بکارت مشخص خواهد شد
ولی در پزشکی قانونی ، با توجه به گذشت زمان طولانی ، اینکه با چه شخصی رابطه وجود داشته است مشخص نخواهد شد

ولی اینکه با شما رابطه وجود داشته است حتما توسط دادگاه مشخص خواهد شد
و مجازات خواهد داشت

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام رابطه در صورتی که در چارچوب عقود دائم و موقت نباشد به صرف پزشکی قانونی ممکن است عدم بکارت یا ازاله بکارت قابل اثبات باشد لیکن اثبات انتساب آن به شما نیاز به دلایل دیگری دارد که با شهادت شهود یا قرار شما اثبات خواهد شد و اگر زنان اثبات شد مستلزم مجازات بسیار سنگینی می باشد اگر رابطه نامشروع اثبات شود مجازات آن شلاق می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پزشکی قانونی میتواند متوجه شود که عدم بکارت چه مدت از بین رفته است و تحت شرایطی نیز می تواند متوجه شود با چه کسی این اتفاق افتاده اما اینرا مستحضر باشید شخص مدعی به جز پزشکی قانونی راه های دیگری نیز برای اثبات این موضوع دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا با توجه به مرور زمان خیر ولی به هر صورت با سایر ادله قابل اثبات می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
در صورت شکایت دختر خودش هم به عنوان مجرم شناخته خواهد و به جرم مشارکت در زنا مجازات خواهد شد
و السلام

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اینکه بکارت ندارد مشخص می‌شود ولی اینکه کار شما بوده خیر