مشاوره حقوقی رایگان - حق ارث در زمان حیات

آیا در قید حیات پدرم می توانیم ادعای ارث کنیم لازم به ذکر است ما یک برادر وسه خواهر ازیک مادریم وچهار برادر وسه خواهر از زن بابا هستیم نامادری و یکی دوتا از برادران وهواهران ناتنی می خواهند اموال پدرم را به تملک خودشان در بیاورند تشکر

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

باسلام
ارث فقط با تحقق فوت ایجاد می‌گردد شما تا زمانی که پدر در قید حیات باشد چنین درخواستی را نمی‌توانید داشته باشید. برادران و خواهران ناتنی شما هم بدون رضایت پدرتان نمی‌توانند اموال ایشان را تملک کنند... حق هر گونه تصرف در اموال تا زمان مالکیت پدر برای پدر محفوظ است

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام خیر. ارث مختص بعد از فوت است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر تا زمانی که فرد فوت نشده ورثه آب ندارد که بخواهد حقوقی بخواهد