مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام. خانم بنده حدود 13 سال پیش خودرویی را در بنگاه فروخته و بعد از 13 سال کسی زنگ زده که خودرو با پلاک شما تصادف داشته و در پارکینگ است و پای همسر شما گیر هست. البته استعلام گرفتم و خودرو که با پلاک همسرم فعال هست خلافی نداشته و طرف مقابل گفت که شکایت کرده و خودرو را از پارکینگ بیرون آورده. آیا من میتونم دادخواست فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را پیگیری کنم و یا اینکه با این طرف هماهنگ کنم برای وکالت دادن برای تعویض پلاک. خانم بنده مدارک فروش خودرو را هم گم کرده. ما کرج هستیم و کسی که زنگ زده شمال زندگی میکند. و برای اینکه این کار رو انجام بدم برگه سبز ماشین به همراه مبایعه نامه این طرف رو باید خواستار بشم ؟ ممنون از راهنمایی عزیزان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را به طرفیت خریدار و ایادی بعدی
اقامه نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر پلاک به نام شما باید شما مسئول هستید ولی در مراجعه حضوری بگویید که وکالت داده اید و باطل شده است